Annons:
Etikett09-praktiska-tips
Läst 6046 ggr
[Skörbjugg]
2014-02-01 00:14

Produktrecension: Neko Flies - Selkirk Rex iFokus

Neko Flies säger att deras produkt ska vara bra till katter som gillar att jaga t.ex. flugor och liknande i hemmet. För cirka två veckor sedan köpte jag hem mitt exemplar och här kommer mina åsikter om köpet. (Omslagsbild: LinaLj)

Märket heter Neko Flies och deras hemsida hittar du här.

Bild från Neko Flies hemsida

Man köper själva spöet separat och sedan kan man byta ut tillbehören eller köpa andra varianter. Köper man första gången kan man också välja mellan olika set, som då består av spö+ett tillbehör. Titta här för att se utbud. Jag köpte mitt exemplar i en djuraffär, men jag har sedan sett att man kan komma undan mycket billigare om man beställer från nätet istället.

Neko Flies säger att deras produkt ska vara bra till katter som gillar att jaga t.ex. flugor och liknande i hemmet.


Bild från Neko Flies hemsida

Mina åsikter: ☝️

Jag tycker att spöet är mycket bekvämt att hålla i, den är lite tjockare i änden och blir därför mer greppvänligt än vanliga, billigare typer av "slit-och-släng"-spön. Längden är bra och har en skön tyngd i handen (utan att vara tung).

Själva tillbehöret har jag en "Kittycada" och det är det enda jag har för tillfället. Den glider fram på ett snyggt sätt genom luften och om man jobbar lite med spöet så liknar det en riktig insekt. Jag tror att jag har minst lika roligt som katterna när jag leker med den, om inte roligare (sambon sitter och skrattar åt mig när jag maniskt sveper runt med spöet i lägenheten). 😂
Jag tycker att det är sporrande och inspirerande att se hur mycket min huskatt Lennox gillar leksaken. Hon blir alldeles till sig och hoppar och studsar runt som tusan. De andra katterna gillar också leksaken, men de är inte lika svårflörtade till lek som hon vanligvis är.

Jag tycker att kvalitén på sakerna verkar mycket hög, trots riktigt hård hantering på tillbehöret från katternas sida, ser det helt nytt och fräscht ut.

Av mig får denna leksak

🐱🐱🐱🐱🐱
(fem katter av fem möjliga)

Supernöjd!

Annons:
beckman
2014-02-01 00:24
#1

Vad roligt att både du å katterna gillar att leka med leksaken xD

[Skörbjugg]
2014-02-01 00:38
#2

#1 Ja, jag upplever det verkligen som en fördel, haha. Det är som en helt annan känsla än "vanliga" spön. Det är liksom lite rogivande och roligt att försöka härma en insekts rörelser haha! 😃

Qtcat
2014-02-01 19:42
#3

Jag kan bara instämma i recensionen! 😃

Katterna här hemma verkligen ÄÄÄÄLSKAR denna leksak. Nackdelen är om man råkar glömma den för en minut eller två. Då kan det hända att de hinner tugga sönder snöret -_- Men det beror nog på om mannar en snör-älskande katt eller inte ;-)

www.qtcat.se 

Uppfödning av brittiskt korthår med inriktning på colourpointHjärta

[Skörbjugg]
2014-02-01 20:20
#4

#3 ja usch, gäller att inte bli för disträ då! :) unge herr floyd verkar ha ärvt smaken för snören och även sladdar, så nu har jag helt plötsligt blivit duktig på att städa undan mobilladdare och headset :))

Upp till toppen
Annons: